fbpx

Catering

Organizati un eveniment si va doriti ca bucuria invitatiilor sa fie completata cu preparate culinare deosebite? Creati, impreuna cu noi, un meniu care sa va reprezinte! Variantele de catering FLOREASCA 23 tin intotdeuna cont de preferintele si posibilitatile existente.

Evenimente Personale

^ Aniversarile sau sarbatorirea unor momente importante din viata Dumneavoastra pot fi acum insotite de preparate delicioase.
^ Aveti garantia unei petreceri reusite fara ca cineva sa fie nevoit sa petreaca 2 zile in bucatarie !
^ Spuneti-ne ce va place si ce va doriti, iar noi va vom completa asteptarile cu un strop de inedit in farfurii !

Evenimente Corporate

^ Oferim servicii de catering pentru orice tip de eveniment pe care il organizeaza compania pe care o reprezentati.
^ Tinem cont de profilul invitatiilor, de asteptarile acestora, dar si de bugetul alocat.
^ Transformam cerintele Dumneavoastra in propuneri concrete si gustoase!

Evenimente Speciale

^ Evenimentele speciale pot fi generos insotite de un meniu deosebit.
^ Tinem intotdeuna cont de tipul de eveniment, de locatie si de specific, asa incat meniurile sa fie perfect adecvate si totodata sa pastreze bucuria unei surprize placute.

Servicii Complementare

^ In functie de necesitatile Dumneavoastra, FLOREASCA 23 va pune la dispozitie, in regim de inchiriere sau prin tarifare/ora, atat dotari si echipamente speciale necesare pentru pastrarea si prezentarea preparatelor culinare, cat si personal specializat.

Va place sa fiti Serviti ?

^ Iesiti din spatiul confortabil al propriei bucatarii si lasati-va rasfatati! Alegeti un meniu, iar personalul specializat va poate servi la masa – pe Dumneavoastra si pe invitatii prezenti la eveniment. Va puteti bucura de conditii si servicii similare celor mai elegante restaurante, la pret de catering !

Preferati un bufet cu mai multa socializare ?

^ Va place ca momentul servirii mesei sa nu fie resimtit in nici un fel ca o intrerupere a evenimentului? Puneti mai mult accent pe componenta de socializare? Atunci optiunea pentru stand-bufet este probabil cea mai buna alegere! Veti putea servi masa cu lejeritate si fara restrictii de spatiu, veti putea interactiona cu orice invitat, iar decizia asupra tipului si cantitatii preparatelor va fi mereu individuala !

Ambalaje

Pentru livrarea si pastrarea temporara a preparatelor culinare, am ales recipiente de calitate superioara. Casoletele si ambajale utilizate de FLOREASCA 23 au o serie de caracteristici importante:

^Buna izolare termica a continutului: preparatele culinare isi pot pastra o temperaura optima de servire pana la 2 ore.
^Materiale minim invazive: preparatele isi vor pastra calitatile nutritive, iar continutul nu va fi afectat in nici un fel, toate modelele de casolete fiind certificate „BPA free”.
^Capace ventilate prin care se evita condensul.
^Inchidere etansa a capacului, pentru a pastra in interior – in siguranta – tot continutul.
^Posibilitatea de re-incalzire la cuptor cu microunde.