fbpx

Concept

Alegem pentru voi ingrediente intodeauna proaspete si de cea mai buna calitate, le pregatim cu atentie si creativitate, le condimentam cu un strop de pasiune, pentru a va putea livra preparate de calitate superioara la cel mai corect pret!

Calitate

^ Preparatele noastre sunt gandite pentru a satisface cele mai exigente asteptari. Toate ingredientele sunt proaspete si atent selectionate. Modul de preparare este ales si acesta cu atentie, pentru a pastra pe cat posibil calitatile nutritionale ale produselor de baza, dar si pentru a rezulta o masa pe cat de gustoasa, pe atat de sanatoasa!

Rapiditate

^ Stim ca timpul de livrare este un factor de important. In egala masura, prospetimea, savoarea si bogatia nutritiva a preparatelor conteaza enorm! Produsele noastre – din meniul zilei si comfort food – sunt gandite sa va ofere optiuni de meniu de calitate superioara, cu livrare rapida.

Creativitate

^ Schimbam frecvent optiunile de meniu pentru a va putea oferi posibilitatea de a incerca mereu ceva nou. Ne place sa fim autentici si creativi: paste de casa, tehnici si tehnologii inovatoare de preparare a mancarii, combinatii unice de ingrediente.

Diversitate

^ Apreciem si respectam diferentele. Intelegem ca preferintele si gusturile sunt personale si subiective. Ca atare, avem o varietate de preparate culinare, asa incat sa existe – in permanenta – optiuni suficiente!

Produsele selectate pentru meniuri respecta o serie de principii importante

^ Ingredientele sunt alese proaspete si de calitate superioara (bio, eco in masura in care sunt disponibile)
^ Modalitatea de preparare urmareste sa puna in valoare gustul si aportul nutritional al ingredientelor
^ Retete unice
^ Calitate standardizata a produselor finite